BCR a lansat aplicaţia eToken pentru Android şi iOS

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 22 septembrie 2013 1969 afişări

Banca Comercială Română a lansat în această săptămână aplicaţia eTokenBCR, care permite folosirea propriului smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android) pentru autentificarea şi semnarea tranzacţiilor prin platforma Click 24 Banking.

BCR a lansat aplicaţia eToken pentru Android şi iOS

La fel ca dispozitivul fizic de securitate, aplicaţia eTokenBCR generază atât coduri pentru autentificare (OTP - one time password), cât şi coduri de semnare a tranzacţiilor (DS - digital signature) în aplicaţia de internet banking, Click 24 Banking BCR.

Clienţii Click 24 Banking BCR existenţi pot înlocui gratuit dispozitivul token cu noua aplicaţie eTokenBCR. Pentru aceasta, ei trebuie să meargă în orice unitate BCR pentru activarea eTokenBCR şi predarea vechiului token. Aplicaţia poate fi activată pe un singur telefon.

"eTokenBCR simplifică viaţa clienţilor BCR, fiind un add-on la telefonul pe care deja îl poartă cu ei oriunde, eliminând necesitatea şi grija deţinerii a încă unui dispozitiv fizic. În plus, aplicatia eTokenBCR nu necesită acces la internet în utilizare, ulterior instalării şi activării", a declarat Bogdan Marin, director executiv al Direcţiei de Management al Canalelor de Retail, BCR.

Aplicaţia are sigla 24banking în Google Play şi AppStore şi poate fi descărcată accesând direct urmatoarele adrese:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?idăcom.eTokenBCR

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/etokenbcr/id691867429?mtă8

BCR, cea mai mare bancă din România, are cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.200 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de internet banking, mobile banking, phone banking şi e-commerce. BCR a terminat prima jumătate a anului cu un profit de aproape 557 mil. lei, faţă de o pierdere de 125 mil. lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-a-lansat-aplicatia-etoken-pentru-android-si-ios-11372579
11372579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.