Băsescu: Turiştii din ţările Golfului, Turcia şi China vor obţine în zece zile viza pentru România

Postat la 14 martie 2012 8 afişări

Preşedintele Traian Băsescu l-a anunţat, miercuri, pe ambasadorul Qatarului, Salem Abdullah Sultan Al-Jaber, că turiştii din ţara sa, dar şi din alte state din zona Golfului, precum şi din Turcia şi China, vor obţine în maximum zece zile viza pentru a veni în România.

"Ministerul de Interne deja a decis o reducere a duratei de aprobare a solicitării de viză la maximum zece zile. Este valabilă pentru Qatar, pentru ţările arabe ale Golfului, pentru Turcia şi pentru China (...) Va fi comunicată foarte curând tuturor ambasadelor această decizie de reducere la maximum zece zile ", i-a spus şeful statului ambasadorului statului Qatar, venit la Palatul Cotroceni în vizita de rămas bun de la finalul mandatului său început în noiembrie 2005. La rândul său, ambasadorul a spus că este "o veste foarte bună", pentru că "până acum au fost ceva probleme pentru turiştii care vroiau să vină aici". El a arătat că există interes din partea unor oameni de afaceri din Qatar pentru a dezvolta unele proiecte turistice în România, acestea urmând a fi discutate şi cu noul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Cristian Petrescu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diplomatie,
basescu,
turisti,
vize,
golf
/actualitate/basescu-turistii-din-tarile-golfului-turcia-si-china-vor-obtine-in-zece-zile-viza-pentru-romania-9399417
9399417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.