Basescu: Trebuie sa dam politistilor si mai mare putere de actiune in lupta impotriva clanurilor

Postat la 09 septembrie 2010 8 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la RRA, ca politistilor ar trebui sa li se dea o mai mare putere de actiune, cum ar fi uzul la arma, in lupta impotriva clanurilor, sustinand ca trebuie date instrumente institutiilor statului "cu care sa-i domine pe cei din clanuri, si nu invers".

"E bine sa punem capat acum activitatii acestor clanuri, in mod deosebit pe terorizarea comerciantilor, carora le iau taxa de protectie, pe traficul de carne vie, pe traficul de stupefiante. Statul roman are capacitate sa o faca, are forta sa o faca, dar trebuie protejati politistii, ofiterii de informatii, procurorii in aceasta batalie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
politie,
RRA
/actualitate/basescu-trebuie-sa-dam-politistilor-si-mai-mare-putere-de-actiune-in-lupta-impotriva-clanurilor-7168560
7168560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.