Basescu s-a lansat la Sannicolau, la fel ca Nastase, la Malini

Postat la 05 octombrie 2009 13 afişări

Anuntul lansat de presedintele Basescu privind candidatura la prezidentiale este identic modelului aplicat de Adrian Nastase in 2004, aflat atunci in competitie pentru presedintie cu Basescu, diferenta fiind ca anuntul actualului sef al statului este mai apropiat de momentul alegerilor.

In august 2004, Adrian Nastase, atunci presedinte al PSD, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale in comuna Malini (judetul Suceava), unde se afla in vizita neprotocoloara si inopinata, intr-o adunare ad-hoc cu satenii dn localitate.

Nastase si-a anuntat decizia dupa ce a evitat atunci timp de mai multe luni sa anunte daca va candida sau nu pentru Presedintia Romaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
candidatura,
Nastase,
Sannicolau,
Malini
/actualitate/basescu-s-a-lansat-la-sannicolau-la-fel-ca-nastase-la-malini-4961466
4961466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.