Băsescu: România nu a declanşat nicio procedură diplomatică pentru funcţia de secretar general NATO

Postat la 24 mai 2013 21 afişări

România nu a declanşat, în acest moment, nicio procedură diplomatică sau de altă natură pentru funcţia de secretar general NATO, a declarat, după întâlnirea cu Anders Fogh Rasmussen, preşedintele Traian Băsescu, menţionând că actualul deţinător al funcţiei mai are un an şi jumătate de mandat.

Băsescu: România nu a declanşat nicio procedură diplomatică pentru funcţia de secretar general NATO

 Actualul secretar general al NATO a fost întrebat, la declaraţia de presă de după întâlnirea de la Cotroceni cu preşedintele României, dacă este de părere că succesorul său la conducerea Alianţei poate fi un român.

Preşedintele Băsescu a intervenit, ţinând să spună că România nu a declanşat proceduri diplomatice sau de altă natură în acest sens.

"România nu a declanşat nicio procedură diplomatică sau de altă natură legată de această funcţie. Este prematur, iar actualul secretar general mai are încă un an şi jumătate de mandat. Doar presa de la noi este foarte grăbită", a spus Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-romania-nu-a-declansat-nicio-procedura-diplomatica-pentru-functia-de-secretar-general-nato-10898928
10898928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.