Băsescu: Marele păpuşar la ADS este Ilie Sârbu, tata-socru

Postat la 16 iulie 2014 46 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că are informaţii din presă că "marele păpuşar la Administraţia Domeniilor Statului este Ilie Sârbu, tata-socru", el adăugând că acesta ar fi "unul din oamenii foarte influenţi la ADS".

Băsescu: Marele păpuşar la ADS este Ilie Sârbu, tata-socru

 Băsescu a spus, într-o emisiune difuzată de B1 TV, că a acuzat în trecut două contracte, şi anume EADS şi Bechtel.

"Nu întâmplător, domnul Şova s-a făcut că a dispărut originalul contractului cu Bechtel. Eu zic că trebuie recuperat şi investigat, cum a ajuns România să semneze fără licitaţie, fără o imagine clară asupra costurilor, un asemenea contract, fie că vorbim de EADS, fie că vorbim de Bechtel, fie că vorbim de ceea ce se întâmplă la Administraţia Domeniilor Statului", a declarat preşedintele.

Traian Băsescu a precizat că Administraţia Domeniilor Statului este "o altă zonă" pe care, în opinia sa, instituţiile statului ar trebui să o investigheze. El a adăugat: "Sigur, împreună şi cu ceea ce a făcut fratele meu. Nu vreau să se creeze imaginea că aş vorbi de altele, fără să mă gândesc ce este în apropierea mea".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-marele-papusar-la-ads-este-ilie-sarbu-tata-socru-12937707
12937707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.