Băsescu îi cere lui Ponta să opereze astăzi, prin OUG, modificările la Codul de procedură penală. Ponta: Nu am primit astăzi nicio solicitare de la preşedinte

Postat la 31 ianuarie 2014 41 afişări

Preşedintele Traian Băsescu îi cere premierului Victor Ponta să opereze, vineri, prin Ordonanţă de urgenţă a Guvenului modificările la Codul de procedură penală, menţionând că acestea au fost solicitate încă din luna septembrie a anului trecut. Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că nu a primit vineri nicio solicitare din partea preşedintelui Traian Băsescu.

Băsescu îi cere lui Ponta să opereze astăzi, prin OUG, modificările la Codul de procedură penală. Ponta: Nu am primit astăzi nicio solicitare de la preşedinte

 Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, "preşedintele României, Traian Băsescu, îi cere prim-ministrului Guvernului României, Victor-Viorel Ponta, să opereze astăzi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvenului, modificările la Codul de procedură penală solicitate, încă din luna septembrie a anului trecut, de preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), Livia-Doina Stanciu, şi de procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), doamna Laura-Codruţa Kövesi".

Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că nu a primit vineri nicio solicitare din partea preşedintelui Traian Băsescu.

"Nu am primit astăzi (vineri-n.r.) nicio solicitare de la preşedinte", a spus Ponta.

Solicitarea preşedintelui Traian Băsescu vine la o zi după ce şeful statului a declarat, la Cotroceni, că dacă premierul Victor Ponta nu îşi asumă emiterea unei OUG care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei, şi "devine scutul oamenilor corupţi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-ii-cere-lui-ponta-sa-opereze-astazi-prin-oug-modificarile-la-codul-de-procedura-penala-ponta-nu-am-primit-astazi-nicio-solicitare-de-la-presedinte-11996490
11996490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.