Bărbatul care a încercat să detoneze o bombă la Facultatea de Electronică din Iaşi a fost reţinut pentru acte de terorism

Postat la 09 iulie 2013 47 afişări

Bărbatul care a încercat să detoneze o bombă într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică din Iaşi a fost reţinut, în noaptea de luni spre marţi, pentru acte de terorism, urmând ca procurorii să decidă dacă propun măsura arestării preventive sau internarea acestuia la Spitalul Socola.

Bărbatul care a încercat să detoneze o bombă la Facultatea de Electronică din Iaşi a fost reţinut pentru acte de terorism

 Procurorul-şef al DIICOT Iaşi, Iulia Diaconu a declarat, marţi, că Oliver Stan Florin, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut în urma audierilor şi că în cursul zilei de marţi anchetatorii vor decide dacă vor cere instanţei să emită pe numele acestuia mandat de arestare pentru 29 de zile.

"Este acuzat de acte de terorism. A fost reţinut, iar în prezent se află în arestul Poliţiei Iaşi. Azi (marţi - n.r.) se va decide dacă va fi prezentat în faţa instanţei pentru arestare preventivă sau dacă va fi internat la Spitalul Socola, pentru o expertiză psihiatrică", a spus procurorul-şef al DIICOT Iaşi, Iulia Diaconu.

Luni dimineaţă, în jurul orei 9.30, bărbatul a intrat într-o sală de curs a Facultăţii de Electonică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice din Iaşi, care funcţionează în Corpul A al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", unde se aflau patru cadre didactice şi 40 de studenţi din anul al patrulea care susţineau examenul de licenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barbatul-care-a-incercat-sa-detoneze-o-bomba-la-facultatea-de-electronica-din-iasi-a-fost-retinut-pentru-acte-de-terorism-11111102
11111102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.