Bancpost vinde credite agricultorilor care aşteaptă subvenţiile de la stat

Autor: Anelis Baciu Postat la 30 august 2013 122 afişări

Bancpost, filiala locală a grecilor de la Eurobank, a semnat un parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru finanţarea agricultorilor care vor beneficia de subvenţii de la stat prin schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS).

Bancpost vinde credite agricultorilor care aşteaptă subvenţiile de la stat

Bancpost, filiala locală a grecilor de la Eurobank, a semnat un parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru finanţarea agricultorilor care vor beneficia de subvenţii de la stat prin schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS). Astfel, banca finanţează cu până la maxim 90% din valoarea ajutorului de stat micii întreprinzători din sectorul agricol care au cel mult 250 de angajaţi.

Costul liniei de credit este format din indicatorul Robor la trei luni plus o marjă a băncii de 4%, adică o dobândă nominală de circa 7,7% pe an la nivelul actual al dobânzilor pe piaţa interbancară.

Bancpost percepe un comision de acordare a creditului de 1%, însă comisionul de administrare este zero. Finanţarea se acordă într-o tranşă unică, iar rambursarea principalului, dar şi a dobânzii se face automat, la încasarea subvenţiei de la stat.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.08.2013

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bancpost,
credite,
agricultori,
subventii
/actualitate/bancpost-vinde-credite-agricultorilor-care-asteapta-subventiile-de-la-stat-11283082
11283082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.