Bancheriţa cu cel mai vizionat profil de pe Bloomberg gestionează milioane de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 20 mai 2013 622 afişări

Xenia Tchoumitcheva este o figură elveţiană cunoscută, cu origini ruseşti şi cu activităţi diverse: este model, DJ, hostess. Mai mult decât atât, ea este văzută şi ca un tânăr talent în lumea băncilor, cu legături puternice în lumea media.

Xenia Tchoumitcheva lucrează ca stagiar în cadrul băncii de investiţii JP Morgan şi are cel mai vizionat profil din reţeaua Bloomberg.

După ce şi-a început cariera la 12 ani, a avut o primă participare la concursul Miss Elveţia care a stârnit numeroase controverse din cauză că nu a fost ea cea care a câştigat. A avut numeroase apariţii pe coperta revistelor de lux şi, după ce a studiat şi actoria, a avut câteva roluri în reclame şi videoclipuri muzicale. Şi-a continuat cariera în actorie cu rolul personajului principal din scurtmetrajul  “Les Enfants de la Hônte” al regizorului francez Alain Margot, dar a avut un rol şi în filmul american „Without men”, unde a jucat cu Eva Longoria şi Cristian Slater.

Totuşi, Xenia Tchoumitcheva este interesată mai ales de mediul de afaceri: ea a fost propriul ei manager timp de mai mulţi ani şi a făcut numeroase internship-uri la diverse instituţii financiare - Merrill Lynch, fondul de investiţii londonez Duet Group şi JP Morgan Chase.

Xenia este purtătorul de cuvânt al unor branduri precum Audi, Burger King, Visilab Sunglasses şi Casino Lugano. Călătoreşte în toată lumea şi îşi urmează atât cariera de model, cât şi pe cea de DJ sau purtător de cuvânt, dar mai ales visul de a fi una dintre cele mai puternice femei din lumea financiar-bancară. (Sursa foto: facebook.com)

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancherita-cu-cel-mai-vizionat-profil-de-pe-bloomberg-gestioneaza-milioane-de-dolari-10889708
10889708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.