Avocaţii lui Dan Voiculescu cer mutarea procesului ICA de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă

Postat la 03 iulie 2014 22 afişări

Avocaţii lui Dan Voiculescu şi ai celorlalţi inculpaţi din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) cer instanţei supreme strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă.

Avocaţii lui Dan Voiculescu cer mutarea procesului ICA de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă

 Avocaţii lui Dan Voiculescu au înaintat această solicitare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce la termenul din 1 iulie al procesului au sesizat faptul că noul preşedinte al completului de judecată nu este imparţial.

La termenul din 1 iulie al dosarului ICA, judecătoarea Camelia Bogdan, preşedintele completului, a respins mai multe excepţii, cereri de amânare şi de recuzare înaintate de avocaţi şi a extins sechestrul pus pe averea preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.

Următorul termen în dosarul privatizării ICA a fost stabilit de Curtea de Apel Bucureşti în 7 iulie, când ar urma să fie audiaţi inculpaţii, iar apărătorii acestora ar trebui să pună concluzii în acest proces.

Preşedintele completului de judecată a menţionat că instanţa va înainta o notă către Baroul Bucureşti, pentru a desemna avocaţi din oficiu, în situaţia în care, la următorul termen, apărătorii aleşi ai inculpaţilor nu vor putea fi prezenţi pentru a spune concluzii sau nu vor dori să facă acest lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocatii-lui-dan-voiculescu-cer-mutarea-procesului-ica-de-la-curtea-de-apel-bucuresti-la-o-alta-instanta-12881535
12881535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.