Google a cumpărat platforma muzicală online Songza

Postat la 02 iulie 2014 43 afişări

Compania Google a anunţat, marţi, că a cumpărat platforma muzicală online Songza, pe care intenţionează să o integreze în serviciul său de streaming de muzică, Google Play Music All Access, întărindu-şi astfel poziţia pe piaţa de profil.

Google a cumpărat platforma muzicală online Songza

 Termenii financiari ai tranzacţiei nu au fost făcuţi publici, dar presa americană de specialitate a avansat o sumă aproximativă de 15 milioane de dolari.

Songza este o aplicaţie care propune şi difuzează gratuit muzică online. Comparativ cu alte servicii de profil, Songza are un număr mic de utilizatori - 5,5 milioane, faţă de 70 de milioane pentru radioul online Pandora Media, 40 de milioane pentru Spotify şi 40 de milioane pentru iTunes Radio al Apple.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-a-cumparat-platforma-muzicala-online-songza-12878158
12878158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.