Avertismentul Nike şi Adidas pentru Trump: Tarifele pentru încălţămintea din China ar putea fi „CATASTROFALE”

Postat la 21 mai 2019 134 afişări

Nike, Adidas, Under Armor, Foot Locker şi alte companii producătoare de încălţăminte i-au transmis preşedintelui Donald Trump că taxele pentru încălţămintea importată din China ar putea avea efecte „catastrofale” pentru consumatorii americani, potrivit CNN.

Avertismentul Nike şi Adidas pentru Trump: Tarifele pentru încălţămintea din China ar putea fi „CATASTROFALE”

„Orice acţiune întreprinsă pentru a creşte taxele pentru încălţămintea chineză va avea un efect imediat şi de lungă durată asupra cetăţenilor americani”, relevă scrisoarea redactată de către o coaliţie formată din peste 170 de companii de încălţăminte, adresată lui Donald Trump. „Acest fapt va ameninţa, de asemenea, viabilitatea multor companii din industria noastră”, completează aceasta.

Scrisoarea a fost publicată pe pagina web a Footwear Distributors and Retailers of America, un grup al comercianţilor din industrie şi a fost adresată, de asemenea, reprezentantului comerţului american Robert Lighthizer, secretarului Trezoreriei Steven Mnuchin, secretarilor comerţului Wilbur Ross şi Larry Kudlow, directorului Consiliului Economic Naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incaltaminte,
adidas,
china,
nike

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.