Avertisment OMS: Sunt şanse reale să apară noi variante ale coronavirusului „mult mai periculoase”

Postat la 16 iulie 2021 73 afişări

Avertisment OMS: Sunt şanse reale să apară noi variante ale coronavirusului „mult mai periculoase”

OMS se teme că vor apărea variante „mult mai periculoase” ale coronavirusului. OMS: „Pandemia nu este nici pe departe încheiată”. Varianta Delta a fost identificată deja în 111 state.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat că există mari şanse să apară noi variante ale coronavirusului, şi că acestea vor fi „mult mai periculoase”.

OMS a mai transmis că pandemia de COVID-19 este în creştere în multe părţi ale lumii şi astfel, există probabilitatea ca în viitor să apară noi variante, potenţial periculoase. „Pandemia nu este nici pe departe încheiată”, a declarat profesorul Didier Houssin, preşedintele Comitetului de urgenţă COVID-19 al OMS, potrivit ABC News.

Creşterea globală a numărului de cazuri noi a evidenţiat provocările actuale ale pandemiei. În Africa, cazurile au depăşit vârful celui de-al doilea val în cele şapte zile care s-au încheiat la 4 iulie, iar numărul deceselor a crescut cu 40% în această săptămână, potrivit OMS.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oms,
variante

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.