Avertisment de călătorie pentru România şi alte două ţări vecine. Apelul emis de autorităţile unui stat european

Postat la 08 iulie 2020 274 afişări

Avertisment de călătorie pentru România şi alte două ţări vecine. Apelul emis de autorităţile unui stat european

Guvernul austriac a emis un avertisment de călătorie pentru România, Bulgaria şi R. Moldova. Cancelarul Sebastian Kurz a făcut un apel urgent către populaţie pentru a nu călători în aceste ţări. Totodată, românii care ajung în Austria vor sta 14 zile în carantină

Guvernul austriac îşi sfătuieşte cetăţenii să evite călătoriile în România, Bulgaria şi Moldova din cauza înmulţirii cazurilor de infecţii cu coronavirus, relatează www.nachrichten.at.

De asemenea, românii care ajung în Austria trebuie să stea în carantină 14 zile. În aceeaşi situaţie sunt şi bulgarii şi cetăţenii din R. Moldova.

Kurz a anunţat că vor exista controale mai stricte la frontiera din est. Vor fi verificaţi mai atent cei care sosesc din Balcani. Numărul poliţiştilor de frontieră a fost dublat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
avertisment,
calatorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.