Autorităţile locale pot contracta împrumuturi din privatizări, în 2018, în limita a 800 mil. lei

Postat la 15 august 2018 58 afişări

Unităţile sau subdiviziunile administrativ-teritoriale vor putea contracta împrumuturi din privatizări, în 2018, în limita unui plafon de 800 de milioane de lei, potrivit unui proiect de ordonanţă a Guvernului pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare publicat de Ministerul Finanţelor.

Autorităţile locale pot contracta împrumuturi din privatizări, în 2018, în limita a 800 mil. lei

Banii accesaţi vor putea fi folosiţi pentru asigurarea prefinanţării şi/sau cofinanţării proiectelor din fonduri externe nerambursabile, inclusiv pentru cheltuielile neeligibile şi pentru asociaţiile de dezvoltare intercomunitară.

Autorităţile pot depune solicitările până la 29 noiembrie 2018, la direcţiile generale regionale ale finanţelor publice, de la care documentaţia va fi transmisă Comisiei de autorizare a împrumuturilor locale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.