Autorităţile egiptene au ordonat arestul la domiciliu pentru Hosni Mubarak, în caz de eliberare

Postat la 22 august 2013 30 afişări

Autorităţile militare egiptene au ordonat, miercuri, ca fostul preşedinte Hosni Mubarak să fie plasat în arest la domiciliu dacă va fi eliberat din închisoare, în aşteptarea verdictului în procesul său de crimă şi corupţie, a anunţat Guvernul.

Autorităţile egiptene au ordonat arestul la domiciliu pentru Hosni Mubarak, în caz de eliberare

 "În cadrul legii privind starea de urgenţă, (puterea militară) a ordonat ca Mubarak să fie plasat în arest la domiciliu", a anunţat un comunicat al Guvernului instaurat de armată după destituirea, la 3 iulie, a succesorului lui Mubarak, islamistul Mohamed Morsi.

Preşedintele interimar Adly Mansour a decretat stare de urgenţă, oferindu-le forţelor de securitate competenţe extinse pentru cel puţin o lună, după dispersarea taberelor susţinătorilor lui Morsi la Cairo, ceea ce a provocat sute de morţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autoritatile-egiptene-au-ordonat-arestul-la-domiciliu-pentru-hosni-mubarak-in-caz-de-eliberare-11265727
11265727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.