Audienţă verde. Spectatorii de la opera din Barcelona, înlocuiţi de ghivece cu flori

Autor: Ioana Matei Postat la 05 iulie 2020 70 afişări

Nu este neobişnuit ca sala să fie plină la opera Barcelona Gran Teatre del Liceu, dar la ieşirea din izolarea impusă de autorităţi în Spania, pe 23 iunie, muzicienii au cântat în faţa unei audienţe neobişnuite: mii de plante au umplut locurile din sală.

Audienţă verde. Spectatorii de la opera din Barcelona, înlocuiţi de ghivece cu flori

Evenimentul a fost munca artistului conceptual Eugenio Ampudio şi a inclus o performanţă a cvartetului de coarde UceLi Quartet, relatează CNN. 2.292 de plante au fost aşezate în sală, în timp ce cvartetul de coarde a cântat opera lui Puccini Crizantemele, potrivit unei declaraţii a reprezentanţilor teatrului, citate de CNN. Chiar dacă nu a fost în sală, audienţa – formată din oameni - a putut urmări spectacolul prin live streaming.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.