Auchan a remodelat hipermarketul real din Deva, pe care îl redeschide joi sub marca sa

Postat la 26 martie 2014 53 afişări

Auchan România va redeschide joi, sub brandul său, hipermarketul real din Deva, al 16-lea remodelat din cele 20 cumpărate de la grupul german METRO, a anunţat retailerul.

Auchan a remodelat hipermarketul real din Deva, pe care îl redeschide joi sub marca sa

 "Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale (...) Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 7.300 metri pătraţi, noul hipermarket Auchan Deva oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse", se arată într-un comunicat al companiei.

Cu un program al deschiderilor de trei magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfârşitul lunii aprilie. Magazinele rămase de remodelat sunt situate în Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Galaţi şi Timişoara Nord.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/auchan-a-remodelat-hipermarketul-real-din-deva-pe-care-il-redeschide-joi-sub-marca-sa-12336713
12336713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.