Ucraina pregăteşte exerciţii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, România şi Republica Moldova

Postat la 26 martie 2014 43 afişări

Ucraina ar urma să organizeze în 2014 o serie de exerciţii cu participarea militarilor din SUA, Polonia, România şi Republica Moldova, potrivit unui proiect de lege depus miercuri în Parlament de preşedintele interimar Oleksandr Turcinov.

Ucraina pregăteşte exerciţii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, România şi Republica Moldova

Proiectul de lege, publicat pe site-ul Parlamentului de la Kiev, cere ca Legislativul ucrainean să autorizeze accesul pe teritoriul naţional pentru trupe străine în vederea desfăşurării a şapte exerciţii: "Public Order 2014", cu participarea poliţiei militare poloneze, "Rapid Trident 2014", cu participarea forţelor din SUA, "Safe Sky 2014", cu aviaţia poloneză, "Sea Breeze 2014", cu forţele americane, două exerciţii multinaţionale - "Light Avalanche-2014" şi "Carpates-2014" - şi, în fine, "Sud-2014", cu participarea unităţilor de infanterie şi vânători de munte din România şi Republica Moldova.

Cititi mai mute pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ucraina-pregateste-exercitii-cu-participarea-unor-militari-din-sua-polonia-romania-si-republica-moldova-12336598
12336598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.