Operaţiunile de căutare a avionului Malaysia Airlines au fost RELUATE. 122 de obiecte, detectate prin satelit

Postat la 26 martie 2014 49 afişări

Operaţiunile de căutare a avionului Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, suspendatate marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au fost reluate miercuri dimineaţa, în largul Oceanului Indian. Noi imagini recente înregistrate prin satelit relevă prezenţa a 122 de obiecte într-o zonă de căutare din sudul Oceanului Indian.

Operaţiunile de căutare a avionului Malaysia Airlines au fost RELUATE. 122 de obiecte, detectate prin satelit

 UPDATE 12:20 - Un satelit relevă prezenţa a 122 de obiecte în zona de căutare a MH370

Noi imagini recente înregistrate prin satelit relevă prezenţa a 122 de obiecte într-o zonă de căutare din sudul Oceanului Indian, în care s-a prăbuşit zborul avionul care asigura zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, pe 8 martie, a anunţat miercuri Malaysia, relatează AFP.

În imagini înregistrate de către un satelit Airbus Defence and Space apar zeci de obiecte care plutesc, într-o zonă de 400 de kilometri pătraţi de ocean, a declarat pentru presă ministrul Transporturilor Hishammuddin Hussein.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/operatiunile-de-cautare-a-avionului-malaysia-airlines-au-fost-reluate-122-de-obiecte-detectate-prin-satelit-12334932
12334932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.