Discuţii Ponta-Isărescu despre propunerea pentru şefia ASF. La BNR a venit şi Mişu Negriţoiu

Postat la 26 martie 2014 45 afişări

Premierul Victor Ponta a venit la sediul Băncii Naţionale a României, pentru a discuta cu guvernatorul Mugur Isărescu despre nominalizarea unei persoane la conducerea ASF, la BNR venind şi Mişu Negriţoiu, fostul director general al ING Bank România, al cărui nume este vehiculat pentru acest post.

Discuţii Ponta-Isărescu despre propunerea pentru şefia ASF. La BNR a venit şi Mişu Negriţoiu

 Premierul a venit şi cu ministrul Finanţelor.

Marţi, premierul a anunţat că va prezenta propunerea pentru conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) după ce va avea o discuţie cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, programată pentru miercuri dimineaţa.

"Mai am o discuţie mâine dimineaţă cu domnul guvernator şi vom anunţa propunerea", a spus Ponta, marţi, la Parlament.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat că PSD, UNPR, PC şi UDMR vor avansa, marţi, o propunere comună pentru şefia ASF, el arătând că va avea o discuţie în prealabil şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pe această temă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discutii-ponta-isarescu-despre-propunerea-pentru-sefia-asf-la-bnr-a-venit-si-misu-negritoiu-12334016
12334016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.