Au renunţat la tot ce aveau şi au plecat timp de 20 de ani în jurul lumii - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 octombrie 2014 275 afişări

1990 a fost un de schimbări şi de frământări politice, însă pentru un cuplu din Germania el a marcat începutul unei remarcabile călătorii.

Gunther Holtorf a pornit, alături de soţia sa, la bordul unui Mercedes Benz într-o aventură care ar fi trebuit să dureze 18 luni.  Bărbatul plănuia să traverseze Africa, un continent care îl fascina. Gunther şi-a trimis maşina în deşertul Sahara cu vaporul şi a început prima parte a călătoriei sale. I-a luat însă mai bine de cinci ani să traverseze toată Africa la bordul maşinii sale.

Următorul pas a fost călătoria în America de Sud şi America Centrală, după care maşina a fost trimisă cu vaporul în Australia şi în Asia. În total, germanul a parcurs 884.000 de kilometri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/au-renuntat-la-tot-ce-aveau-si-au-plecat-timp-de-20-de-ani-in-jurul-lumii-galerie-foto-13391153
13391153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.