Cum au reuşit o asistentă şi un pompier să câştige 3 MILIOANE de dolari cu un produs banal. Cine le-a dat banii şi de ce

Postat la 28 iulie 2019 26001 afişări

Cum au reuşit o asistentă şi un pompier să câştige 3 MILIOANE de dolari cu un produs banal. Cine le-a dat banii şi de ce

Alyssa şi Zach Brown au apărut în cadrul emisiunii Shark Tank (echivalentul emisiunii Arena Leilor, care a rulat în România în perioada 2011-2012) cu un produs banal, dar inovator: o placă ataşabilă de partea de jos a maşinii şi care permite celor mai mici de statură să folosească portbagajul.

 

Alyssa este asistentă medicală iar soţul ei pompier; în ianuarie 2018, cei doi au lansat o campanie pe Kickstarter vânzând produsul cu 40-50 de dolari, generând venituri de aproximativ 110.000 de dolari. Acum, ei şi-au încercat norocul în cadrul emisiunii, cerând 150.000 de dolari pentru 5% din compania Moki Door Step.

 

Daymond John, investitor în cadrul emisiunii, a oferit 450.000 de dolari pentru 20% din companie, însă cuplul a refuzat. "Decât să vindem atât de multe acţiuni, mai bine vindem compania cu totul", a spus Zach, lăsând de înţeles că ar prefera să caute alte variante de finanţare.

 

Daymond a reacţionat însă prompt, oferindu-le celor doi 3 milioane de dolari pentru a achiziţiona toate acţiunile. Zach şi Alyssa au acceptat, marcând unul din rarele momente când investitorii nu finanţează o companie, ci o cumpără cu totul.

 

"Cum vă simţiţi, acum că aţi devenit milionari?", a întrebat Mark Cuban, un alt investitor de la Shark Tank.

 

"Ne-a plăcut să ne ocupăm de business, dar acum ne vom întoarce la slujbele noastre şi vom petrece timp cu familia", a spus Alyssa. "E bine că putem avea o viaţă normală din nou."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
emisiune,
companie,
folosire,
masina,
perioada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.