Viorica Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

Postat la 27 iulie 2019 187 afişări

Viorica Dăncilă susţine că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările. Ea îi solicită directorului Serviciului lămuriri în cel mai scurt timp despre cazul fetei ucise în Olt, menţionând că este inadmisbil să nu existe acurateţe în localizare.

Viorica Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

"Aşa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt şi sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal şi va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii şi vom lua toate măsurile necesare, ferm şi rapid. Mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple. Şeful Poliţiei Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului judeţului Olt şi a şefului Inspectoratului Judeţean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovaţi trebuie să plătească", arată un mesaj publicat vineri seara pe pagina de Facebook a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Liderul PSD susţine că STS deocamdată a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările.

"Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acurateţe în localizare în secolul 21", a mai transmis şeful Executivului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raspuns,
intrebari,
iresponsabil,
sts

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.