Cum a construit Jeff Bezos Amazon GO, primul magazin alimentar fără casieri

Postat la 28 iulie 2019 162 afişări

Amazon Go este primul concept de magazin alimentar fără casieri, dezvoltat constant în ultimii ani de gigantul american fondat de Jeff Bezos, potrivit Bloomberg.

Cum a construit Jeff Bezos Amazon GO, primul magazin alimentar fără casieri

Din 2017, după ce compania Amazon a descoperit o modalitate nouă ce facilitează cumpărăturile, oamenii din USA îşi pot achiziţiona produsele fără a mai apela la casieri.

Amazon este cea mai mare companie americană de comerţ online cu o cifră de afaceri de peste 200 miliarde de dolari. Jeff Bezos este fondatorul acestei companii încă din anul 1994, cu sediul în Seattle, Washington.

„Ne-ar plăcea, dar numai dacă putem avea o idee cu adevărat diferită”, a răspuns Jeff Bezos de fiecare dată când analiştii şi investitorii întreabau dacă Amazon ar putea deschide un magazin offline.

În toamna anului 2015, directorii executivi ai Amazon au pus bazele unui proiect top-secret pentru a revoluţiona magazinele de tip alimentar. Acest proiect constă în închirierea unui depozit cu o suprafaţă de 15,000 de mp, amenajat cu pereţi de placaj, rafturi şi turnichete ce folosesc inteligenţa artificială.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amazon,
magazin,
construire,
american

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.