Au apărut primele autobuze turceşti Otokar pe străzile Capitalei. Pe ce linii pot fi văzute

Postat la 10 octombrie 2018 291 afişări

Trei dintre cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la compania turcească Otokar au fost scoase pe străzile Bucureştiului, miercuri dimineaţă, pentru teste.

Au apărut primele autobuze turceşti Otokar pe străzile Capitalei. Pe ce linii pot fi văzute

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a scos, miercuri, pe traseu, pentru teste, trei dintre cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la Otokar.

Surse din cadrul Municipalităţii au precizat, pentru MEDIAFAX, că cele trei autobuze au fost scoase pe traseu pentru instruirea şoferilor. Practic, şoferii care au fost instruiţi de către angajaţii constructorului turc vor instrui şi ei, la rândul lor, şoferii STB care vor circula cu aceste autobuze.

Primul traseu pentru teste al autobuzelor este următorul: vor pleca din Piaţa Rosetti de dimineaţă, vor circula pe Regina Elisabeta, apoi se vor întoarce pe Calea Plevnei, intrând din nou pe Regina Elisabeta şi se vor întoarce la Piaţa Rosetti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.