Ce se întâmplă cu ratele românilor care au credite, după explozia Robor. Românii plătesc cele mai mari dobânzi

Postat la 09 octombrie 2018 86 afişări

Băncile din România practică în cazul creditelor pentru locuinţe cele mai mari rate absolute ale dobânzii din regiune, dar în ceea ce priveşte marjele în raport cu referinţa interbancară, se plasează la nivelul zonei euro, a declarat recent Sergiu Manea, CEO al BCR şi preşedinte al Consiliului Patronatelor Bancare din România (CPBR).

Ce se întâmplă cu ratele românilor care au credite, după explozia Robor. Românii plătesc cele mai mari dobânzi

„În pofida diferitelor anunţuri, în momentul acesta preţul finanţării în România este competitiv în interiorul regiunii, nu este foarte departe de zona euro. La creditele pentru locuinţe, România are cea mai mare rată absolută din regiune, dar în ceea ce priveşte marja, este la nivelul zonei euro. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.