Atletul olimpic Usain Bolt a pierdut 12 milioane de dolari din banii de pensie, după ce ar fi fost fraudat de firma de investiţii Stocks and Securities

Autor: Alex Ciutacu Postat la 19 ianuarie 2023 44 afişări

Atletul olimpic Usain Bolt a pierdut 12 milioane de dolari din banii de pensie, după ce ar fi fost fraudat de firma de investiţii Stocks and Securities

Atletul olimpic Usain Bolt a descoperit recent că lipsesc 12 milioane de dolari dintr-un cont pe care îl avea deschis la firma de investiţii Stocks and Securities Ltd. (SSL), conform avocatului său, citat de Bloomberg.

Bolt fost informat recent că mai are doar 12.000 de dolari într-un cont deschis la firma de investiţii cu sediul în Kingston, Jamaica, după cum a declarat Linton P. Gordon, avocatul său. Banii făceau parte din planul de pensie al celui care a fost supranumit de mai multe ori „cel mai rapid om din lume”.

„Este o veste supărătoare pentru oricine. Cu siguranţă acesta este şi cazul domnului Bolt, care a deschis acel cont ca parte a pensiei sale private”, a adăugat Gordon.

Autorităţile din Jamaica au anunţat săptămâna aceasta că şi-au numit propriul manager temporar la conducerea SSL, după ce o serie de acuzaţii anterioare de fraudă au determinat autorităţile să pună firma sub supraveghere sporită.

Avocatul spune că autorităţile nu au comunicat direct cu el sau cu clientul său, iar dacă Usain Bolt nu primeşte banii înapoi în următoarele opt zile va merge cu acest caz la Curtea Supremă din Kingston.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usain bolt,
firma,
investitii,
pensie,
bani,
fraudare,
pierdere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.