Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România dă un semnal de alarmă în legătură cu greva transporturilor

Postat la 09 decembrie 2013 65 afişări

Reprezentanţii marilor retaileri susţin că prelungirea grevei poate avea un impact major, atât asupra marilor reţele comerciale, cât şi asupra consumatorilor.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România dă un semnal de alarmă în legătură cu greva transporturilor

„În prezent, reţelelele de magazine ale AMRCR au stocurile asigurate, însă dacă greva va dura mai mult de două zile, putem anticipa că vor apărea probleme în primul rând la produsele proaspete – legume, fructe, lapte, carne şi peşte, dar ulterior şi la stocurile celorlalte mărfuri”, a declarat Delia Nica, director executiv al AMRCR.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România solicită rezolvarea urgentă a acestei probleme, pentru că toţi consumatorii trebuie să se aprovizioneze în condiţii de normalitate.Transportatorii rutieri de mărfuri se află de pe 9 decembrie în grevă pe perioadă nedeterminată.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asociatia-marilor-retele-comerciale-din-romania-da-un-semnal-de-alarma-in-legatura-cu-greva-transporturilor-11749531
11749531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.