Jocul care a înnebunit posesorii de iPhone. Are cea mai rapidă ascensiune în 2013

Postat la 09 decembrie 2013 1789 afişări

La doar trei săptămâni de la lansare, jocul de cultură generală QuizUp, conceput pentru iPhone, a înregistrat 3,5 milioane de utilizatori.

Jocul care a înnebunit posesorii de iPhone. Are cea mai rapidă ascensiune în 2013

Reprezentanţii companiei Apple susţin că a fost un număr record de înregistrări. Aceştia spun că cel mai rapid joc de anul trecut a ajuns la un milion de utilizatori în nouă zile.

QuizUp este un joc gratuit pentru IOS care oferă aproximativ 150.000 de întrebări de cultură generală la care utilizatorii trebuie să răspundă contra timp.

Un aspect interesant al acestui joc este că utilizatorii pot concura între ei şi se pot înscrie într-un clasament QuizUp. Această competiţie se desfăşoară în timp real.

QuizUp este cel mai atractiv joc gratuit lansat de Apple în acest an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
utilizatori,
joc
/actualitate/jocul-care-a-innebunit-posesorii-de-iphone-are-cea-mai-rapida-ascensiune-in-2013-11749301
11749301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.