„Vă asigur că nu sunt probleme, iar acest lucru îl va dovedi instanţa”, spune Lucian Bode, întrebat dacă rămâne în Executiv, în condiţiile în care comisia de etică a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj a confirmat că a plagiat în lucrarea sa de doctorat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 mai 2023 20 afişări

„Vă asigur că nu sunt probleme, iar acest lucru îl va dovedi instanţa”, spune Lucian Bode,  întrebat dacă rămâne în Executiv, în condiţiile în care comisia de etică a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj a confirmat că a plagiat în lucrarea sa de doctorat

„Vă asigur că nu sunt probleme. Acest lucru îl va dovedi instanţa. Toţi ne vom supune votului membrilor BPN. Dacă voi lua o decizia, o voi spune întâi colegilor mei”, spune Lucian Bode, întrebat dacă rămâne în Executiv.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat la kînceputul lunii februarie dacă i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să facă un pas în spate, după ce comisia de etică a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj a confirmat că acesta a plagiat în lucrarea sa de doctorat.

„Din câte am înţeles din spaţiul public, nu chiar aşa a spus Comisia, dar este adevărat că acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios şi eu am încredere că în PNL, şi domnul Bode personal, vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic. Eu personal, sincer, mă aştept ca cel târziu până la rocadă sau rotaţia guvernamentală, să se ia o decizie clară în acest sens”, afirma Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bode,
iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.