ASF a amendat în decembrie SSIF Carpatica Invest deoarece Consiliul de Administraţie era incomplet

Postat la 28 februarie 2014 37 afişări

Autoritatea de Surpaveghere Financiară (ASF) a amendat la finalul anului trecut Carpatica Invest cu aproape 22.000 de lei, sumă reprezentând 1% din cifra de afaceri din 2012, deoarece firma de brokeraj nu a completat componenţa Consiliului de Administraţie de la două la trei persoane.

ASF a amendat în decembrie SSIF Carpatica Invest deoarece Consiliul de Administraţie era incomplet

 "Ţinând cont de faptul că societatea de servicii de investiţii financiare Carpatica Invest nu a răspuns solicitărilor repetate ale ASF de completare a componenţei Consiliului de Administraţie, având în vedere prevederile (...) referitoare la numărul minim de membri ai Consiliului de Administraţie al unei societăţi de servicii de investiţii financiare, precum şi faptul că şi în prezent componenţa Consiliului de Administraţie este formată din doi membri, încălcându-se astfel prevederile legale (...) se sancţionează societatea de servicii de investiţii financiare Carpatica Invest (...) cu amendă în cuantum de 21.639 lei (reprezentând 1% din cifra de afaceri aferentă exerciţiului financiar 2012)", se arată într-o decizie emisă de ASF în luna decembrie.

Carpatica Invest a contestat la ASF sancţiunea, iar plângerea a fost respinsă marţi de instituţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asf-a-amendat-in-decembrie-ssif-carpatica-invest-deoarece-consiliul-de-administratie-era-incomplet-12165870
12165870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.