Arta statului pe scaun

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 februarie 2019 31 afişări

Banalul scaun nu trebuie să fie neapărat o simplă piesă de mobilier, ci poate fi şi o adevărată operă de artă atunci când încape pe mâna unor designeri talentaţi.

Arta statului pe scaun

În plus, odată devenit operă de artă, el nu trebuie să respecte nici forma tradiţională, dar poate fi totuşi folosit în continuare ca piesă de mobilier de cei dispuşi să achite câteva zeci de mii de euro. Printre aceste scaune artistice, scrie The Independent, se numără Line, care pare făcut dintr-o sârmă groasă de bronz şi este semnat Alex Hull, Fibonacci, un scaun al cărui spătar se curbează devenind şi punct suplimentar de sprijin pe podea, realizat de Sebastian Brajkovic, ori canapelele şi scaunele din seria Species, create de Patrik Fredrikson şi Ian Stallard şi care seamănă mai degrabă a roci stranii. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
mobilier,
opera

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.