Aproape 230 DE TONE de carne şi produse din carne, RETRASE în urma controalelor ANPC. Unele mărfuri, expirate din noiembrie 2013

Postat la 13 martie 2014 35 afişări

Aproape 230 de tone de carne şi produse din carne, între care şi marfă expirată din noiembrie 2013, au fost retrase în urma controalelor făcute miercuri de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a anunţat şeful interimar al instituţiei, Marius Dunca.

Aproape 230 DE TONE de carne şi produse din carne, RETRASE în urma controalelor ANPC. Unele mărfuri, expirate din noiembrie 2013

 Potrivit lui Dunca, 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, în urma controalelor la depozite din Bucureşti şi din judeţele Iaşi, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

Măsurile au fost dispuse după ce au fost constatate probleme între care calitatea neconformă a mărfii, ambalajele deteriorate şi lipsa documentelor de provenienţă.

La un depozit din Iaşi, de pildă, au fost găsite 13,6 tone de aripi de pui expirate din noiembrie 2013, a precizat şeful ANPC.

Au mai fost retrase cantităţi de pulpe şi pipote de pui, macrou, creier de porc, tobă, cârnaţi şi burtă de vită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproape-230-de-tone-de-carne-si-produse-din-carne-retrase-in-urma-controalelor-anpc-unele-marfuri-expirate-din-noiembrie-2013-12256067
12256067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.