Aproape 150.000 de litri de apă minerală, retraşi de pe piaţă după controale ANPC

Postat la 05 mai 2014 67 afişări

Aproape 150.000 de litri de apă minerală au fost retraşi de pe piaţă după controale ANPC la care inspectorii au constatat că un lanţ de magazine comercializează apă minerală îmbuteliată dintr-un izvor care nu află pe lista Autorităţii Naţionale pentru Resurse Minerale.

Aproape 150.000 de litri de apă minerală, retraşi de pe piaţă după controale ANPC

 Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Marius Dunca, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în urma unei sesizări venite din partea "unui consumator", inspectorii au descoperit că un lanţ de magazine avea la vânzare apă minerală provenită din izvorul F4 Roşu, care nu se află pe lista apelor minerale destinate comercializării.

"În urma adresei făcute către Autoritatea Naţională pentru Resurse Minerale pentru a verifica această sursă, răspunsul pe care ni l-au dat ei spune că sursa F4 Roşu nu este înregistrată ca rezervă sau resursă de apă minerală, iar Societatea Naţională a Apelor Minerale care are în concesiune acest izvor ne-a transmis că nu furnizează apă minerală pentru îmbuteliere din acest foraj", a declarat Dunca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproape-150-000-de-litri-de-apa-minerala-retrasi-de-pe-piata-dupa-controale-anpc-12587637
12587637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.