Ponta: Eu, Dragnea şi Oprea suspendăm campania. Merg azi în zonele inundate din Mehedinţi

Postat la 05 mai 2014 34 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că el şi vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea vor suspenda activităţile de campanie electorală, el arătând că va merge în cursul zilei în zonele inundate din Mehedinţi, pentru a vedea dacă este necesar un spijin imediat.

Ponta: Eu, Dragnea şi Oprea suspendăm campania. Merg azi în zonele inundate din Mehedinţi

 "Cel puţin câteva zile, până când toată situaţia produsă de intemperii va intra în normal, şi eu şi ceilalţi miniştri care avem responsabilităţi vom suspenda campania electorală. O să plec împreună cu vicepremierul Dragnea în Mehedinţi. De la Bucureşti, vicepremierul Oprea e cel care coordonează activitatea în toată ţara", a precizat Ponta.

Potrivit lui Ponta, campania electorală va fi reluată după ce toate măsurile pentru înlăturarea efectelor intemperiilor vor fi fost luate.

"Atât timp cât vor fi intemperii, campania electorală o las pentru alţii şi miniştrii care au responsabilităţi mă vor însoţi, se vor ocupa în special de acest lucru", a spus Ponta.

El a arătat că nu va putea să meargă în toate zonele inundate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-eu-dragnea-si-oprea-suspendam-campania-merg-azi-in-zonele-inundate-din-mehedinti-12585323
12585323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.