Apple reduce producţia de iPhone-uri cu 10%, iar piaţa se întreabă ce urmează pentru gigantul american

Autor: Alex Ciutacu Postat la 10 ianuarie 2019 108 afişări

Apple reduce producţia de iPhone-uri cu 10%, iar piaţa se întreabă ce urmează pentru gigantul american

Apple a decis să reducă producţia de iPhone-uri cu 10% pentru următoarele trei luni, potrivit CNBC.

Gigantul american a discutat în luna decembrie cu furnizorii despre această decizie, care era planificată pentru T2 iniţial, potrivit cotidianului Nikkei.

Ar fi a doua oară în două luni când Apple îşi reduce estimările de producţie pentru smartphone-uri, potrivit Nikkei. Producţia va fi redusă şi pentru modelele XS Max, XS şi XR, tot cu 10%.

În conformitate cu planul actual, producţia va fi redusă la 40-43 milioane iPhone-uri, faţă de estimarea iniţială de 47-48 milioane de unităţi.

Săptămâna trecută Tim Cook a anunţat investitorii că veniturile Apple vor fi mai mici faţă de estimări pe baza reducerii consumului la nivel global, dar şi pe baza vânzărilor sub aşteptări din China.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
apple,
productie,
iphone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.