Aplicaţie Mediafax Politicieni: Află-ţi colegiul şi candidaţii la alegerile parlamentare!

Postat la 22 noiembrie 2012 16 afişări

Mediafax, cel mai mare furnizor român de informaţie generalistă şi de business, a lansat, joi, în cadrul platformei Mediafax Politicieni (www.politicieni.mediafax.ro), o aplicaţie prin care alegătorii pot afla în ce colegiu electoral votează în 9 decembrie şi cine sunt candidaţii din colegiu.

Printr-o simplă căutare după judeţ, localitate, adresă şi camera parlamentară (Senat sau Camera Deputaţilor) la secţiunea "Alegeri 2012" sau direct pe pagina http://politicieni.mediafax.ro/politicieni/alegeri2012/, oricine poate afla în ce colegiu electoral se află, ce candidaturi au fost depuse, din partea căror partide ori alianţe politice.

Totodată, orice utilizator poate vedea care dintre candidaţii din colegiul său ocupă funcţii publice şi care sunt acestea (deputat, senator, ministru, prefect, consilier judeţean sau local). Informaţiile despre aceşti candidaţi sunt disponibile în profilurile lor din www.politicieni.mediafax.ro, alături de apartenenţa politică şi funcţia în partid. Într-o secţiune specială a profilului din www.politicieni.mediafax.ro, unii dintre candidaţi îşi prezintă proiectele ori pot oferi propriile răspunsuri la întrebări de interes general.

Aplicaţia vine în completarea informaţiilor existente în cadrul platformei www.mediafax.politicieni.ro, lansată în luna iunie a acestui an, singura din România care oferă date despre politicienii aflaţi în toate categoriile de funcţii publice, fie că sunt aleşi ori numiţi.

Platforma www.mediafax.politicieni.ro este cea mai extinsă bază de acest fel din România, oferind date despre mai mult de 8.500 de oameni politici români aleşi sau numiţi în funcţii publice: informaţii de contact, apartenenţă politică, CV, declaraţii de avere şi interese.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aplicatie-mediafax-politicieni-afla-ti-colegiul-si-candidatii-la-alegerile-parlamentare-10344166
10344166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.