Apel către hotelieri să reducă tarifele la jumătate pentru turiştii blocaţi din cauza vremii

Postat la 26 ianuarie 2012 4 afişări

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a cerut joi hotelierilor, iar o parte dintre ei au acceptat deja, să reducă tarifele la jumătate şi să acorde masă gratuită turiştilor blocaţi în hoteluri din cauza vremii nefavorabile, a declarat agenţiei MEDIAFAX Mohammad Murad, preşedintele federaţiei.

"Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a făcut apel către toţi hotelierii din România să reducă tarifele cu 50% pentru turiştii blocaţi în diverse oraşe sau staţiuni din cauza vremii nefavorabile şi să le acorde acestora masă şi ceai gratuite", a spus Murad. El a adăugat că o parte dintre hotelieri, din oraşe precum Bucureşti, Timişoara sau Cluj, au acceptat deja solicitarea federaţiei.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apel-catre-hotelieri-sa-reduca-tarifele-la-jumatate-pentru-turistii-blocati-din-cauza-vremii-9178036
9178036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.