Anunţul făcut de Wizz Air: a lansat un nou zbor din Timişoara

Autor: Ioana Matei Postat la 25 martie 2016 163 afişări

Anunţul făcut de Wizz Air: a lansat un nou zbor din Timişoara

Compania aeriană low-cost Wizz Air a început de ieri operarea noilor curse din Timişoara către Eindhoven. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din unul dintre cele mai mari oraşe din Transilvania către Olanda. Zborul către Eindhoven va fi operat de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Eindhoven este prima destinaţie Wizz Air din Olanda şi a 15-a în total de la Timişoara. Ruta le deschide călătorilor din România calea către unul dintre cele mai mari oraşe din această ţară şi către o destinaţie de vacanţă interesantă, cu multe atracţii, cum ar fi muzeul Philips dar şi muzeul echipei locale de fotbal PSV, observatorul şi centrul vibrant al oraşului. 125 de pasageri de la Timişoara au ales să fie ieri pe primul zbor de la Timişoara către Eindhoven iar 165 de pasageri au călătorit din Olanda către Timişoara. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-wizz-air-a-lansat-un-nou-zbor-din-timisoara-15151794
15151794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.