Playboy scos la vânzare. Preţul cerut este de 500 de milioane de dolari

Postat la 25 martie 2016 160 afişări

Playboy scos la vânzare. Preţul cerut este de 500 de milioane de dolari

Grupul Playboy, cu o istorie de peste 60 de ani, ar putea fi vandut, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal şi Financial Times.

Compania care detine faimoasa revista pentru barbati ar putea fi preluata pentru suma de 500 de milioane de dolari, transmite BBC.

Tirajul revistei a scăzut foarte mult în ultimii ani de la 5,6 milioane de exemplare în 1975 la aproximativ 800.000 în zilele noastre.

Hugh Hefner a fondat Playboy în 1953, iar actriţa Marilyn Monroe a fost pe copertă.Numele iniţial ar revistei trebuia să fie Stag Party (Petrecerea burlacilor), dar Hefner a decis să îi schimbe denumirea înainte de apariţia primului număr. Revista s-a vândut în peste 50.000 de exemplare, bucurându-se de un succes neaşteptat.

Hugh Hefner nu a cunoscut-o personal pe Marilyn Monroe, dar a declarat de mai multe ori că ea a fost cea care i-a adus noroc; el a cumpărat cripta alăturată celei în care se află Monroe, din cimitirul Westwood Village Memorial.

În octombrie anul trecut, Playboy a anunţat că nu va mai publica fotografii nud. În plus, publicaţia a renunţat la anumite rubrici considerate învechite, precum ar fi pagina de bancuri. Mişcarea facută de Playboy i-a adus noi clienţi şi noi canale de distribuţie. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/playboy-scos-la-vanzare-pretul-cerut-este-de-500-de-milioane-de-dolari-15151705
15151705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.