Anunţul făcut de Decathlon. Compania a deschis un nou magazin

Postat la 04 octombrie 2019 220 afişări

Anunţul făcut de Decathlon. Compania a deschis un nou magazin

Decathlon intră în zona de Nord-Vest a României, cu primul magazin al companiei deschis în Satu Mare, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Magazinul se întinde pe o suprafaţă totală de 1.480 mp şi 350 de metri alocaţi terenului de test cu acces gratuit, oferind mai mult de 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi

Prezenţa Decathlon pe suprafeţe mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alături de prezenţa pe suprafeţe mari ale magazinelor fizice deja deschise în România. Aceste formate de vânzare vor încuraja livrarea online şi vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate în zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar şi aproape de zone de practică sportivă sau clădiri de birouri.

„Decizia de a deschide următorul nostru magazin în Satu Mare a venit natural, deoarece Decathlon nu era prezent în zona de Nord-Vest a ţării. Comunitatea locală şi-a dorit ca Decathlon să ajungă aici, iar acest lucru s-a văzut prin multitudinea solicitărilor pe care le-am primit în mediul online”, a spus Alex Domşa, Director de expansiune Decathlon România.

În Satu Mare, Decathlon a deschis cel de-al treilea magazin din acest an, după cele din Bistriţa şi Deva, dar şi după extinderea magazinului din Cluj-Napoca.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.