Mesajul lui Biden către Trump: „Nu plec nicăieri. Nu mă vei distruge”

Postat la 03 octombrie 2019 88 afişări

Joe Biden, candidatul democrat la preşedinţia SUA, i-a asigurat pe susţinătorii săi miercuri seară că mesajul său către preşedintele Donald Trump este „Nu plec nicăieri. Nu mă vei distruge”, întrucât şi-a impus să reziste în faţa atacurilor fără fundament ale lui Trump, potrivit Associated Press.

Mesajul lui Biden către Trump: „Nu plec nicăieri. Nu mă vei distruge”

Fostul vicepreşedinte a declarat în timpul unui discurs de 20 de minute la un miting că nu este surprins că Trump a cerut ajutor unui guvern străin pentru a-l învinge. Efortul lui Trump de a face presiuni asupra Ucrainei pentru investigarea lui Biden şi a fiului acestuia pentru corupţie a dus la deschiderea unei anchete împotriva sa.

„Permiteţi-mi să clarific ceva pentru Trump şi pentru călăii săi şi pentru interesele speciale din spatele atacurilor sale împotriva mea. Nu mă duc nicaieri. Nu mă vei distruge. Şi nu o să-mi distrugi familia. Nu-mi pasă câţi bani cheltuiţi sau cât de murdare sunt atacurile”, a spus Biden, care conduce în majoritatea sondajelor de opinie dintre cei 19 democraţi care caută nominalizarea partidului pentru a se confrunta cu Trump în alegerile de anul viitor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
distrugere,
biden,
mesaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.