Anunţul făcut de Vodafone: Serviciile de roaming 4G sunt disponibile fără costuri suplimentare pentru utilizatorii care călătoresc în Italia, Spania, Portugalia şi Grecia

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 07 noiembrie 2013 525 afişări

Utilizatorii serviciilor Vodafone 4G au acces şi la servicii de roaming 4G, atunci când călătoresc în Italia, Spania, Portugalia şi Grecia, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.

Anunţul făcut de Vodafone: Serviciile de roaming 4G sunt disponibile fără costuri suplimentare pentru utilizatorii care călătoresc în Italia, Spania, Portugalia şi Grecia

Şi utilizatorii Vodafone din Italia, Spania, Portugalia şi Grecia care călătoresc în Romania se pot conecta la reţeaua 4G a Vodafone România, fără costuri suplimentare faţă de tarifele lor de roaming.

Noile servicii de roaming 4G aduc utilizatorilor Vodafone o experienta superioara a serviciilor de date mobile, la viteze de download de pana la 150 Mbps si de upload de pana la 50 Mbps, in functie de viteza disponibila in fiecare tara.

Pentru a putea folosi roaming-ul 4G, clientii Vodafone trebuie sa aiba un serviciu activ de 4G, sa fie intr-o zona acoperita 4G, sa detina un terminal compatibil si un SIM 4G Ready.

Serviciile de roaming 4G vor fi disponibile in mai multe tari din Europa, incepand de anul viitor. Reteaua 4G a Vodafone Romania acopera 10 orase importante din tara: Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Reteaua 4G are o acoperire outdoor de 89% in Bucuresti si o acoperire de peste 90% in 7 din cele 10 orase cu retea 4G din Romania.

Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane.

Abonatii RED noi si existenti au acces in roaming la beneficiile incluse in abonamentele lor, cu optiunea Roaming pe zi: apeluri si SMS-uri nelimitate si pana la 4GB trafic de date, pentru 3 euro pe zi (Uniunea Europeana si Turcia). Abonatii Vodafone Business Red Plus pot activa aceeasi optiune, pentru 0 euro pe zi. 

Utilizatorii Vodafone Romania pot avea acces la serviciile de roaming si la tarifele standard: apeluri in Uniunea Europeana pentru 0,30 euro/minut, apeluri primite pentru 0,09 euro/minut, SMS-uri la 0,10 euro si navigare online la 0,56 euro/MB.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-vodafone-serviciile-de-roaming-4g-sunt-disponibile-fara-costuri-suplimentare-pentru-utilizatorii-care-calatoresc-in-italia-spania-portugalia-si-grecia-11642232
11642232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.