ANUNŢUL făcut de LIDL: deschide un magazin în Pipera

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 august 2014 881 afişări

ANUNŢUL făcut de LIDL: deschide un magazin în Pipera

Lidl deschide azi, 28 august, un magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 178 de magazine.

Noua unitate se deschide în cartierul Pipera din localitatea Voluntari, pe strada Erou Iancu Nicolae nr.88 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 mp. În magazin lucrează 15 angajaţi.

Tot anul acesta Lidl a deschis alte nouă magazine, în Piatra Neamţ, Eforie Nord, Iaşi, Arad, Bucureşti, Popeşti Leordeni, Craiova şi Timişoara, a schimbat locaţia unui magazin din Târgu Mureş şi a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anunţat pentru acest an 15 deschideri, astfel că va încheia anul cu 183 de unităţi.

Reţeaua Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
deschidere,
magazin,
pipera,
magazine,
retea
/actualitate/anuntul-facut-de-lidl-deschide-un-magazin-in-pipera-13160382
13160382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.