Anunţul ciudat făcut de Elon Musk, şeful Tesla. El spune că renunţă aproape la tot ce are şi deja a scos la vânzare două dintre casele pe care le deţine

Autor: Andra Stroe Postat la 06 mai 2020 49156 afişări

Anunţul ciudat făcut de Elon Musk, şeful Tesla. El spune că renunţă aproape la tot ce are şi deja a scos la vânzare două dintre casele pe care le deţine

Executivul Tesla, Elon Musk, a pus la vânzare două dintre proprietăţile sale din California, la câteva zile distanţă după anunţul în care îşi asuma să renunţe la aproape toate bunurile personale, scrie Bloomberg.

Preţul combinat al celor două imobile din Bel Air este de 39,5 milioane de dolari, unul dintre ele fiind deţinut anterior de actorul american Gene Wilder. Musk a cumpărat cele două proprietăţi în 2012, respectiv 2013, pentru o sumă de circa 24 de millioane de dolari. Bel Air e unul dintre cele mai scumpe zone din Los Angeles. Media preţului unei case este de 2,78 de milioane de dolari. Multe vedete, precum Beyonce, deţin o casă în renumitul cartier.

Momentul nu este însă cel mai potrivit, deoarece piaţa de imobiliare de lux a avut deja de suferit ca urmare a răspândirii pandemiei de COVID-19. Vânzările de case de lux sufereau deja de o reducere a ofertei şi de o cerere slabă înainte ca pandemia să oprească majoritatea tranzacţiilor. Din China, Rusia şi Orientul Mijlociu existau tot mai puţini cumpărători, pe fondul tensiunilor internaţionale, iar măsurile privind deducerile fiscale locale şi de stat au diminuat cererea. Din acest moment, din ce în ce mai mulţi proprietari au decis să scoată casele din lista de proprietăţi aflate la vânzare, potrivit unui agent imobiliar din Beverly Hills.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proprietati,
california,
case

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.