Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development: Cred că vom reconfigura open space-ul , vom reduce puternic densificarea birourilor

Autor: Miruna Diaconu Postat la 05 mai 2020 250 afişări

Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development: Cred că vom reconfigura open space-ul , vom reduce puternic densificarea birourilor

​Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development, spune că birourile de tip open space se vor reconfigura după această perioadă astfel încât să se poată păstra distanţarea socială impusă de criza actuală. Lucratul de acasă va alterna cu lucratul de la birou, iar angajaţii vor începe să cheltuiască mai mulţi bani pe tot ceea ce înseamnă amenajarea locuinţei.

“Dezvoltatorii, arhitecţii şi cei din industri încep să îşi pună problema cum să reconfigurăm modul în care vom construi în viitor. Cred că vom reconfigura open space-ul, vom reduce puternic densificarea birourilor, vom vedea mai puţini oameni la birou, dar care vor avea un spaţiu individual mai mare, birourile vor trece printr-o transformare”, spune Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development, în cadrul videoconferinţa ZF Restart România. Cum va arăta noua eră economică.

Alte declaraţii:

-        Cred că noţiunea de birou va fi schimbată, nu cred că toată lumea va lucra de acasă, dar o parte din timp vor alege această opţiune. Conformaţia birourilor se va schimba pentru a implementa regulile de distanţare socială. Acest stay home se va transforma în stay safe.

-        Marea problemă nu e lichiditatea, ci lipsa de încredere care există în rândul consumatorilor şi a antreprenorilor, dar şi în rândul băncilor. Trebuie să construim planuri pentru fiecare sector în parte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birouri,
ceo,
ovidiu,
reducere,
restart romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.