Anunţ de ultimă oră de la CNAIR! Când se deschide Transalpina?

Postat la 27 mai 2017 375 afişări

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, printr-un comunicat, că la ora actuală sunt întrunite toate condiţiile pentru constituirea Comisiei care poate decide deschiderea circulaţiei rutiere pe DN 67C (Transalpina).

Anunţ de ultimă oră de la CNAIR! Când se deschide Transalpina?

"Ca urmare a deciziei directorului general al CNAIR S.A, a fost efectuată revizia acestui Drum Naţional, iar Comisia formată din reprezentanţi ai Companiei şi ai Poliţiei Rutiere din judeţele Vâlcea şi Gorj, se poate întruni luni, 29.05.2017, la ora 14.00", se arată în document.

CNAIR anunţă că reprezentanţii DRDP Craiova au înlăturat zăpada depusă pe carosabil, au finalizat marcajele rutiere şi au montat elementele de siguranţă şi de semnalizare deteriorate pe timpul iernii, screi realitate.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.