Sven Marinus este noul CEO al Sodexo România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 mai 2017 80 afişări

Sven Marinus este, începând din luna mai, noul CEO al Sodexo Benefits & Rewards România.

Sven Marinus este noul CEO al Sodexo România

Din noua funcţie, Sven Marinus îşi asumă responsabilitatea administrării şi gestionării operaţiunilor curente, precum şi direcţia strategică şi comercială a companiei în România. El s-a alăturat echipei Sodexo Benefits & Rewards în Belgia, în anul 2013, ocupând funcţia de director de vânzări, preluând ulterior şi rolul de customer service.

În ultimii patru ani petrecuţi în Belgia, el a avut un aport important la dezvoltarea echipei de vânzări şi la creşterea profitabilă a business-ului, într-o perioadă în care au fost digitalizate două produse importante pe piaţă.

Înainte de a se alătura echipei Sodexo, Sven Marinus a lucrat pentru Alfacam Group, Accor Services şi Brussels Airlines.

Cardurile de masă Sodexo Gusto Pass pot fi utilizate în marile reţele de retail, în HORECA, dar şi în magazinele de proximitate. Voucherele de masă în format electronic au reglementări fiscale identice tichetelor de masă pe hârtie. Astfel, cu tichetele de masă Gusto Pass, indiferent de format, angajatorul şi angajatul beneficiază de 100% deductibilitate şi scutire de taxe. În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este de 15 lei.

Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial, a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa. Grupul operează în 80 de ţări cu peste 425.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.